Om Josef Aarskov

Speaker, dubber, lydtekniker, musiker, komponist, nørd …

Mit navn er Josef Aarskov, og jeg er professionel voice artist / speaker til reklamefilm, tv, dokumentar, radio, film, tegnefilm, e-learning m.m.
Jeg speaker både på dansk og UK/US engelsk, som regel fra mit eget studie, men møder iøvrigt gerne op i det studie mine kunder måtte ønske. 


Udover stemmearbejde tilbyder jeg i kraft af min baggrund som professionel musiker og lydtekniker en række andre services, såsom musikkomposition og produktion, indspilning af kor, lyddesign, mix og mastering, live drumtracks m.m.
På den måde fungerer jeg som kreativ “schweizerkniv” og løser opgaver i en hvilken som helst størrelse, med entydig fokus på kundens ønsker og behov, lige fra en helt enkel reklamespeak til et komplet lyddesign i surround.
Det vil også sige at jeg gerne håndterer alle lydmæssige aspekter af en produktion på et og samme sted, hvilket er både praktisk og omkostningseffektivt.


Blandt mine glade kunder finder man:


SDI Media, BTI, Nickelodeon, Kanal 5, TV2, Cartoon Network, Spotify, Netflix, LEGO, Vestas, Region Midtjylland, Visikon, VIA University College, Dansoll Aps, Hydralab, App Anywhere, Outsphere International, Elro Erhverv, Arbejdsmiljørådet, Alkalær, Sportsfilm, Mark Film, Moesgård Museum, Energimuseet, Join.dk, ISS, Royal Unibrew, Goodpeople.dk, Sony, Viborg Kommune, Herning Kommune, Fibertex, Vor Frue Kirke, Nikon, Viborg Museum, Viasat Sport m.fl.